Black Mountain Golf Hua Hin

–Black Mountain ligger ca 10 km vest for Hua Hin i et fredfyldt og bjergrigt område og målet med banen har været klart helt for begyndelsen. Bygge den absolut bedste golfbane i hele Østen og indenfor 10 år afholde Europa Tour Turneringer.

Black Mountain er en golfbane i absolut verdensklasse og banen er da også kåret af Golf Digest til at være blandt verdens 100 bedste golfbaner udenfor USA.

Black Mountain, er også hjemklub af flere spillere på European Tour såsom Pelle Edberg, Rickard Kalgberg og Thailands egen Thonjai Jaidee og med dens suveræne trænningsfaciliteter har banen siden åbningen i 2007 været flittigt benyttet af tourspillere, som tilbringer en del af vinteren med at træne under perfekte forhold.

I både 2015 & 2016 var Black Mountain vært for Hua Hins Europa Tour turnering – True Thailand Classic.

Banen var vært for True Thailand Classic med bl. a Thomas Bjørn og Anders Hansen i 2015 og igen i 2016

Banen udfordrer alle uanset handicap med meget vand, og der er ikke sparet på noget. Elektrisk irrigationssystem og omkringliggende “vejrstationer” sørger for at græsset (Seashore Paspalum fairways og rough og Bermuda greens) forbliver i perfekt stand.

Som alle andre mesterskabsbaner er der plantet massere af træer som skal udfordre selv de bedste.

I oktober 2017 åbnede yderligere 9 huller – West Course, og det er Black Mountains ambition at denne 9-hullers sløjfe skal være den bedste sløjfe i Asien.

Banen bør indgå i alle Hua Hin golfpakker og er en bane hvor både den øvede og den mindre øvede golfer vil nyde oplevelsen.

Fact Sheet

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE

 • om din rejse

  Ca.
  rejsedatoer:
  Antal golfere
  Antal ikke golfere
  Ønsket antal golfrunder

Måske kunne følgende fange din interesse

Banyan Golf Resort

Prisen starter fra

3950 THB

LÆS MERE
Imperial Lake View

Prisen starter fra

1675 THB

LÆS MERE
Palm Hills Golf Hua Hin

Prisen starter fra

1875 THB

LÆS MERE
Majestic Creek Golf Club

Prisen starter fra

2375 THB

LÆS MERE

Nogen spørgsmål?

Besøg vores ofte stillede spørgsmål og afklar al din tvivl. Hvis dit spørgsmål ikke er besvaret, bedes du send os en besked.

FAQ