Dragon Hills Golf Club

Dragon Hills Golf Club kan prale af en 18 hullers golfbane som er blandt de absolut fineste og bedste i Thailand i et udfordrende og naturskønt layout.


Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/golfasia.dk/golfhuahin.dk/wp-content/plugins/envira-gallery/src/Functions/gallery.php on line 383

Selvom Dragon Hills Golf Club ligger ca 1 time kørsel fra Kanchanaburi og ca 1½ time fra henholdvis Bangkok og Hua Hin ønsker de fleste golfere at komme tilbage og spille endnu en runde på denne smukke par 72 bane. Dragon Hills Golf Club er som regel i perfekt stand og er intet mindre end fantastisk. Dragon Hills er kuperet med dale og bakker og byder på en kombination af bølgende fairways og greens, parallelle vandhazarder, carries over vand, doglegs og strategisk placerede bunkers. Hertil kommer, at den naturskønne baggrund sørger for en virkelig fornøjelig runde golf. De sidste ni huller er særligt smukke, da de går gennem naturbeskyttede parkområder. Signatur hullerne er 10 – et par 4 hul, 11 – et par 5 hul og 12. hul – et tricky downhill par tre hul på knap 155 meter med ø-green. Højst usædvanligt er der på bagni 3 par huller , 3 par 4 huller og 3 par 5 huller uden nogle er dem er lette. Alle par 4 og par 5 hullerne spiller langt, med velplacerede harzarder og greens som skråner.

Golfbanen er bygget på 2400 hektar af det frodige thailandske naturlige grønne bjerglandskab. Jim Enge, en amerikaner, der har arbejdet med Nicklaus design, blev ansvarlig for at lave et af de bedste layouts i Østen.

Fact Sheet

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE

 • om din rejse

  Ca.
  rejsedatoer:
  Antal golfere
  Antal ikke golfere
  Ønsket antal golfrunder

Nogen spørgsmål?

Besøg vores ofte stillede spørgsmål og afklar al din tvivl. Hvis dit spørgsmål ikke er besvaret, bedes du send os en besked.

FAQ