Anantara Hua Hin Resort & Spa

Hua Hin

Det pragtfulde Anantara Hua Hin Resort er flere gange blevet kåret som Thailands bedste turistresort, og det er nemt at forstå!

Hotellets værelser er bygget i træpavilloner i den store tropiske have og ved den smukke lagune. Serviceniveauet er meget højt på hele resortet. Swimmingpoolen er centrum, og her findes liggestole, parasoller og håndklædeservice. Desuden er der børnepool og poolbar. De mange restauranter serverer alt fra barbeque ved stranden over god thaimad til italiensk gourmet-mad. Om morgenen serveres stor morgenmadsbuffet.

Hotellet har fitnesscenter, tennisbaner, yogaklasse, vandsportsaktiviteter, børneklub og et smukt, romantisk spacenter med alle former for massage og kropsbehandlinger. Hotellet har shuttlebus til Hua Hin flere gange dagligt.

Premium Garden værelserne er indrettet i naturfarver med smukt trægulv. Møbler og dekoration er en blanding af vestlig og thailandsk indretning. Værelset har enten en, stor kingsize-seng eller to queensize-senge. Værelserne har aircondition, satellit-tv, telefon, safebox, internetadgang, minibar, kaffe/tefaciliteter skrivebord og hårtørrer. Endelig har værelset balkon eller terrasse med udsigt til haven.

Fact Sheet

Beliggenhed: 5 km NORD for Hua Hin
Afstand til strand: 0 meter
Balkon/Terrasse: Ja
Pool: Ja
Børnepool: Ja
Poolhåndklæder: Ja
TV på værelset: Ja
Wi Fi: Ja gratis på hotel området, mod extrabetaling på værelset

Barn til og med 11 år

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE

 • om din rejse

  Ca.
  rejsedatoer:
  Antal golfere
  Antal ikke golfere
  Ønsket antal golfrunder

MÅSKE KUNNE FØLGENDE OGSÅ FANGE DIN INTERESSE

Hilton Hua Hin Resort & Spa
LÆS MERE
Wora Bura Resort & Spa
LÆS MERE