Kunde Udtalelser


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/golfasia.dk/golfhuahin.dk/wp-content/plugins/php-code-for-posts/PHPPostCode.php on line 442

Hvad siger vores gæster
 • Hej Jakob Vi vil gerne takke dig for dit gode arrangement med hensyn til hotel, golfbanebooking samt ture som virkede perfekt. Du må endelig hilse din kone og takke hende for hjælp med ture og kørsel. Endnu engang tak for jeres gode arrangement. Håber at vi ses en anden gang. Med venlig hilsen Kind regards, Jytte og Arne C.

  Jytte & Arne C
 • Hej Jakob og din søde hustru. Vores på forhånd aftalte golfmatcher var helt perpekt med starttider og transport til tiden. En enkelt ændring fra en bane til en anden klarede din hustru nemt og smertefrit. Den arrangerede heldagstur på Flaotingmarket, elefantridning, bamboorafting, tigertempel samt river Kwai, var en stor succes. ( måske lidt for megen bilkørsel). Jeg som enenste har et minde med fra tigerne, idet en 4 måneders tiger bed mig i hånden. ( har tænder som en voksen schæfer ). Vi kan varmt anbefale jer til andre. Mange hilsner Rene T og de resterende 9.

  Rene T
 • Hei Jacob!
  Da er vi tilbake i Norge etter nok en fantastisk ferie i Hua Hin.
  Om chaufføren hentede jer til tiden samt kvalitet på bil / van og chauffør: Meget bra
  Majestic Creek var den minst gode av alle banene vi spilte, samt at Caddie(r) virket umotiverte. Svært imponert over Lake View, motakelse, Caddie og ikke minst banen, men må på ingen måte sammenlignes med Black Mountain, men kommer på en sterk 3 plass etter Black Mountain og Ban Yan. Ban Yan mangler litt på totalopplevelser for å nå opp mot Black Mountain (mottakelse, Caddie, mat)

  Egil Olsen