Banyan Golf Resort

BANYAN GOLF CLUB, HUA HIN – en af  de nyeste af banerne i Hua Hin, og man må konstatere, at den også er en særdeles vellykket.

GolfEAST, der har designet og stået bag etableringen af banen, står også bag andre topbaner i Østen, bl.a. Blue Canyon på Phuket, som Touren har benyttet flere gange og rangerer højt. GolfEAST mener endda, at Banyan har muligheden for at blive én af de allerbedste baner i Sydøstasien.

Det er et smukt syn, der møder en, når man træder ind på The Banyan. Banen er flot integreret i naturen mellem træer og klipper. Udfordringer som søer er i spil på fem huller, og et vandløb krydser seks huller. Banen er i par 72. Det smukkeste syn finder man på teestedet på hul 15. Her ser man bjergene omkring og det blå hav i baggrunden.

Man kan desuden vælge at bo i én af de 5-stjernede villaer på golfbanen. Nogle med privat pool og mange med god plads til fire voksne. Banyan er dermed en skøn helhedsoplevelse, når man skal holde ferie og spille golf samtidig. Som på de øvrige baner i området, er der skønt klubhus og restaurantfaciliteter.

GOLF BANEN ER ANDERKENDT SOM EN AF DE BEDSTE NYE BANER I SYDØSTASIEN

Fact Sheet

Beliggenhed: 11 KM syd for hua hin
Huller/ Par/ Længde: 18 huller par 72 (7361 yards)
Grundlagt: 2008
Designer: Golf East (Pirapon Namatra)
Afstand: 20 minutter fra Hua Hin
Golfbil / Buggy: 750 THB. max 1 person per bil.
Lejesæt: 1000-1500 THB
Golfsko: Kan lejes for 200 THB
Paraply: Kan lejes for 150 THB
Max antal spille per gruppe: 4
Åben: Åben alle ugesdage
Driving Range: Ja
Faciliteter: Hotel, Massage, Restaurants, Spa, Swimming Pool

Bestil teetid her

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.