Dragon Hills Golf Club

Dragon Hills Golf Club kan prale af en 18 hullers golfbane som er blandt de absolut fineste og bedste i Thailand i et udfordrende og naturskønt layout.

Selvom Dragon Hills Golf Club ligger ca 1 time kørsel fra Kanchanaburi og ca 1½ time fra henholdvis Bangkok og Hua Hin ønsker de fleste golfere at komme tilbage og spille endnu en runde på denne smukke par 72 bane. Dragon Hills Golf Club er som regel i perfekt stand og er intet mindre end fantastisk. Dragon Hills er kuperet med dale og bakker og byder på en kombination af bølgende fairways og greens, parallelle vandhazarder, carries over vand, doglegs og strategisk placerede bunkers. Hertil kommer, at den naturskønne baggrund sørger for en virkelig fornøjelig runde golf. De sidste ni huller er særligt smukke, da de går gennem naturbeskyttede parkområder. Signatur hullerne er 10 – et par 4 hul, 11 – et par 5 hul og 12. hul – et tricky downhill par tre hul på knap 155 meter med ø-green. Højst usædvanligt er der på bagni 3 par huller , 3 par 4 huller og 3 par 5 huller uden nogle er dem er lette. Alle par 4 og par 5 hullerne spiller langt, med velplacerede harzarder og greens som skråner.

Golfbanen er bygget på 2400 hektar af det frodige thailandske naturlige grønne bjerglandskab. Jim Enge, en amerikaner, der har arbejdet med Nicklaus design, blev ansvarlig for at lave et af de bedste layouts i Østen.

Fact Sheet

Beliggenhed: 1 time fra River Kwai og 1½ time fra Bangkok & Hua Hin
Huller/ Par/ Længde: 18 huller par 72 (6212 yards)
Grundlagt: 1994
Designer: Jim Engh
Golfbil / Buggy: 700 THB. max 2 personer per bil.
Lejesæt: 600-1000 THB
Golfsko: Kan lejes for 200 THB
Paraply: Kan lejes for 150 THB
Max antal spille per gruppe: 5
Åben: Åben alle uges dage
Driving Range: Ja
Faciliteter: Driving range, putting green, klubhus restaurant, pro shop, hotel

Bestil teetid her

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.