Majestic Creek Golf Club

Majestic Creek Hua Hin tilbyder suveræne golf muligheder, hvor det bakkede terræn og de mange smalle fairways kan udfordre selv de bedste.


Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/golfasia.dk/golfhuahin.dk/wp-content/plugins/envira-gallery/src/Functions/gallery.php on line 383

Majestic har netop gennemgået en større renoveret og har bl.a fået helt nye greens.
Majestic har efter vores mening det bedste layout i Hua Hin og er layout mæssigt helt på højde med de bedste baner i området!

Banen bliver plejet af en stor gruppe greenkeepere som sørger for at både fairways og greens er i super stand. Det bakkede landskab omkranset af bjergene har dannet naturlige vandløb og søer så hvert et slag er udfordrende.

Majestic ligger lidt ca 30 min udenfor byen, ikke langt fra Thailands største nationalpark Kaeng Krachan og transporten derud er næsten ligeså oplevelsesrig som banen. På turen passeres de små lokale landsbyer hvor levebrødet er dyrkning af sukker, ananas, bananer og mango.

Majestic Creek tilbyder suveræne golf muligheder, hvor det bakkede terræn og de mange smalle fairways kan udfordre selv de bedste.

Majestic er en af de bedste baner i området og er en absolut fryd at opleve.

Fact Sheet

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE

 • om din rejse

  Ca.
  rejsedatoer:
  Antal golfere
  Antal ikke golfere
  Ønsket antal golfrunder

Nogen spørgsmål?

Besøg vores ofte stillede spørgsmål og afklar al din tvivl. Hvis dit spørgsmål ikke er besvaret, bedes du send os en besked.

FAQ