Springfield Royal Golf

Hua Hin´s første mesterskabsbane er blandt de mest populære i området.


Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/golfasia.dk/golfhuahin.dk/wp-content/plugins/envira-gallery/src/Functions/gallery.php on line 383

Springfield er blevet designet som en mesterskabsbane og er en udfordring for både professionelle og amatører at spille på.

“Østbanen” åbnede i 1993 og er de første 18 huller af de i alt planlagte 36 huller. Hvad der gør Springfield speciel er at både design og vedligeholdelse lever op til internationale standarder.

Springfield er anderkendt som et af Thailands førende golf resorts, og var også stedet hvor Thailand Open i år 2000 blev afholdt.

Banen har intet mindre end 5 forskellige teesteder man kan vælge.

Springfield godt snyde selv den mest rutinerede golfer. Allerede på første hul – et blot 330 meter langt par 4 som virker overkommendeligt bliver ens præcision testet når man skal slå sit andet slag ind på den svært beskyttede green.

Springfield er med sit eminente layout, fantastiske natur og udfordrerne huller en bane som man sagtens kan spille mere end en gang på når man er i Hua Hin.

Fact Sheet

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE

 • om din rejse

  Ca.
  rejsedatoer:
  Antal golfere
  Antal ikke golfere
  Ønsket antal golfrunder

Måske kunne følgende fange din interesse

Imperial Lake View

Prisen starter fra

1675 THB

LÆS MERE
Kaeng Krachan Country Club

Prisen starter fra

975 THB

LÆS MERE
Majestic Creek Golf Club

Prisen starter fra

2375 THB

LÆS MERE
Palm Hills Golf Hua Hin

Prisen starter fra

1875 THB

LÆS MERE

Nogen spørgsmål?

Besøg vores ofte stillede spørgsmål og afklar al din tvivl. Hvis dit spørgsmål ikke er besvaret, bedes du send os en besked.

FAQ