Hilton Hua Hin Resort & Spa

Hua Hin

Hilton Hua Hin Resort & Spa ligger midt i byen og direkte på stranden.


Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/golfasia.dk/golfhuahin.dk/wp-content/plugins/envira-gallery/src/Functions/gallery.php on line 383

Udover den store swimmingpool som er samlingspunktet på hotellet, og her er liggestole, parasoller og håndklædeservice. Her findes også børnepool har Hotel Hilton fem restauranter, stor lobby med lobbybar, strandbar og poolbar.

Hver aften er der livemusik på hotellet. Hilton Hua Hin har pragtfuld spa, fitnesscenter, bordtennis, billard, tennisbaner, squashbaner, børneklub, sauna, dampbad, dart, petanque og shopping-arkade. Desuden er der trådløs internetadgang mod betaling overalt på hotelområdet.

Værelsestyper: 42m2, 60m2 & 80m2 store værelse, smukt dekoreret i thaistil med trægulv, aircondition, satellit-tv, sofaafdeling, minibar, safebox, badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Desuden stor, møbleret balkon med havudsigt.

Alle Ocean View-værelser har to dobbeltsenge med mulighed for at bo to voksne og to børn under 12 år.

På de øverste etager af Hilton Hua Hin ligger de Executive Ocean View værelserne med mørke trægulve, eksklusiv dekoration og design i en blanding af thai og vestlig stil. Thaisofa, skrivebord, fladskærms-tv og et skønt badeværelse, der med skydevindue er integreret i soveværelset, er nogle af de flotte detaljer i det pragtfulde værelse. Indtjekningen finder sted i den eksklusive lounge på hotellets øverste etage, hvor kun gæster i executive-værelser har adgang. Her serveres morgenmaden hvis man ønsker.

Der er gratis kaffe/te og snacks dagen lang og gratis drinks før og efter middagen, hver dag. Fra den store balkon på værelset, der er smukt møbleret, er der en storslået udsigt over havet.Barn til og med 11 år

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE

 • om din rejse

  Ca.
  rejsedatoer:
  Antal golfere
  Antal ikke golfere
  Ønsket antal golfrunder

MÅSKE KUNNE FØLGENDE OGSÅ FANGE DIN INTERESSE

Anantara Hua Hin Resort & Spa
LÆS MERE
Wora Bura Resort & Spa
LÆS MERE