Hua Hin er hjemsted for nogle af de bedste golfbaner i Thailand

14857157_ml
Hua Hin ligger ca 2,5 times kørsel fra Bangkok afhængig af trafikken.

Kongefamilien har de sidste 100 år har et palads her, så af respekt for den kongelige familie, har de i Hua Hin ikke tilladt den type natteliv, du kan finde andre steder i Thailand.

Der er adskillige af barer og restauranter, men ikke så fremtrædende som fx Pattaya. Og så har Hua Hin faktisk Thailands længste strand kilometervis af hvidt sand og masser af strandaktiviteter.

Dog er det ikke stranden, der har førsteprioritet, men golfspillet, og der er fantastiske golfmuligheder i Hua Hin. Hua Hin er hjemsted for to af de bedste golfbaner i Thailand: Black Mountain er sandsynligvis den mest populære bane i Thailand, da den har været vært for en række internationale begivenheder. Den er i perfekt stand, men kan blive meget fyldt, især i weekenderne og højsæsonen. De er ved at åbne endnu ni huller, så det vil forhåbentlig hjælpe på mængderne.

Banyan Golf Club er et anden førsteklasses layout med en fremragende udsigt udover Burmas bjergene, og fra nogle af hullerne kan du få et glimt af havet. Jack Nicklaus satte sit præg i Hua Hin i form af Springfield Golf & Country Club, der er et fremragende 27-hullers layout omkring 40 minutter fra centrum. Der er én golfbane, der er tæt på havet, og det er Sea Pines – er endnu en fremragende golfbane, der desværre svigtes af dårlig ledelse.
Hvis du ønsker at prøve et stykke golfhistorie, så skal du prøve Royal Hua Hin Golf Club, der var den første golfklub i Thailand. Den har kendt bedre dage, men med sin yderst bekvemme beliggenhed i byens centrum er det en fremragende mulighed. En anden populær golfbane er Majestic Creek, der har gennemgået en større renovering for et par år siden.

Du skal være forsigtig, når du vælger et sted at bo, da badebyerne Cha-Am, Hua Hin og Pranburi ligger langs en 40-km strækning langs stranden. De fleste hoteller hævder at ligge i Hua Hin, men hvis du ikke er opmærksom, kan du ende 20 til 30 minutter udenfor centrum.